Välkommen till Basebo gäststugan!


Familjärt boende i lantlig torpmiljö

• Nära till Astrid Lindgrens Värld (25 min)
• Mycket smakfull och genomtänkt stuga
• Loft, bastu, studsmatta, badplats i byn, …
• Barnens favorit!

Studsmatta

 

Stugan:
Gäststugan i Basebo är en väl inredd och mysig stuga med delbar dubbelsäng i sovrum och upp till 5 madrassplatser på loften. Badrummet har dusch och köket med litet bänkspis och diskmaskin är en del av storstugan. Du har tillgång till vår tvättstuga och frys. Dessutom finns det bastu, veranda, uteplatser med möbler och grill och studsmatta och massor med leksaker för barn, både inomhus och utomhus. Stugan ligger i lugn och trevlig gårdsmiljö med höns och katt och äppleträd. Den här stugan är barnens favorit!

“Det här var en underbart avkopplande plats att komma till. Vi hittade er på nätet och trivdes direkt när vi kom hit. Hit kommer man gärna tillbaka!” skriver familjen Matthies-Klangegård i gästboken.

I huset finns radio / CD-spelare, dock ej TV (och inte heller mikrovågsugn). Men det finns även en gitarr om du vill spela själv..;-) och många sällskapsspel och mängder med böcker om och av Astrid Lindgren. Det går bra att låna cyklar för mindre eller större utflykter utan extra kostnad. Kanadenser för max 5-6 personer, skidor, skridskor, pulka m m finns gratis för aktiviteter. Vi har öppet året om.

Huset och tomten är rökfritt.

Sovrum

för fler bilder klicka här.


Belägenhet:

Stugan ligger i en liten by, Basebo, som har 4 hus. Byn ligger mellan Vena (6km) och Hultsfred (9km), vid en lugn grusväg, omgiven av skog och ängar.

Hej Christian, det var visst mycket för kort, men herregud vad vi njöt av vistelsen hos dig! Området, huset och ditt sällskap, mer behövdes alltså inte för att göra oss lyckliga. Vi kommer inte att glömma dig och Stina och jag hoppas vi ses snart igen… skriver Andy-Sofie och Niels i gästboken.

Några distanser: 300 m till badsjön (220 ha) med brygga, 2 km till Lönnebergaleden, 6 km till närmaste mataffär och restaurang i Vena och 9 km till Hultsfred med järnvägsstation, affärer, restauranger, sjukvård, ridskola, skidspår med elbeljusning, simhall, turistinformation, etc., 28 km till Astrid Lindgrens Värld/Vimmerby, 33 km till skidlift med konstsnö (Virserum), 50 km till Östersjön, 316 km till Stockholm (4 timmar med tåg, 1 byte).


Pris:
Priset är 750:- per dygn under lågsäsong  och  850:- under högsäsong (tider för högsäsongen ser du på bokningskalendern). Bastu, båt, flytvästar och cyklar ingår. Du kan även hyra en elcykel (21 vx, MTB).

Du städer själv innan du reser hem eller köper slutstädning för tilläggspriset 700:- SEK. Du har med dina egna sängkläder (påslakan, örngott, underlakan) och handdukar (eller så beställer du de extra, 100:- SEK per person). På grund av det sjönära läget av stugan ska det bara användas miljövänliga disk- och tvättmedel, shampoo, etc, tack.

Du betalar hela hyran senast 4 veckor före ankomst. Om du skulle avboka, får du ev redan överförda belopp tillbaka, dock reducerat om en bokningsavgift på 500 SEK.


Mer (klicka på länkarna):

Bokningskalender för att se lediga tider
Bilder från Basebo
Media i stugan
Planritning av stugan
Vägbeskrivning och läge
Sevärdheter och aktiviteter i närheten
Gästbok
Maila om du har en fråga!

Onlinebokning

Enhjuling ingår

Enhjuling ingår!