omslagsbild #hikinghultsfred vandring

#hikinghultsfred är en fin guidebok för dig som vill upptäcka naturens skönhet i Hultsfreds kommun. Över 150 km vandringsleder och elva naturreservat är beskrivna med spännande text och vackra bilder. Vandringslederna är mycket väl skyltade och iordningställda och av olika svårighetsgrad. I boken finner du många berättelser om föremål, platser och händelser längs vägen. Därmed blir boken en rolig läsning även när det till exempel är dåligt väder eller man helt enkelt inte hinner med en tur just nu.

Dela gärna dina upplevelser när du ger dig ut på dina vandringar med #hikinghultsfred så att fler upptäcker Hultsfreds kommuns vackra natur!

Boken är på 64 sidor, med mjuka pärmar med flikar. Formatet är 135 x 230 mm, som matchar storleken av vandringskartan över Hultsfreds kommun. ISBN är 978-91-9819139-4 och utgivningsår är 2020.

Boken är hos tryckeriet nu och kommer att vara tillgänglig i början av maj.

Boken finns i bokhandeln, på turistbyråerna i Vimmerby och Hultsfred och på många andra platser i området. På nätet handlar du boken billigast via Emma Janssons webbshop och på www.bokborsen.se, annars finns boken givetvis hos adlibris, bokus och alla andra större nätbokhandlare. Du kan även beställa direkt hos mig (maila till info@basebo.se).

Boken kom till som ett samarbetsprojekt mellan kommunen Hultsfred och Basebo förlag.